Zelfcetera

Psycholoog Nienke Hoogstraten

Wie ben ik?

Nienke Hoogstraten, psycholoog veel ervaring met klinische en poliklinische revalidatie en revalidatie in de thuissituatie. Als psycholoog kan ik u ondersteunen tijden het revalidatie proces om te zorgen dat u zo snel en effectief mogelijk kunt revalideren.

Bij welke klachten kunt u bij mij terecht?

U kunt bij mij terecht als u merkt dat er klachten zijn in uw denken zoals problemen in het geheugen, de aandacht en concentratie, moeite met het verwerken van veel prikkels of plannen en overzicht. Daarnaast kan ik ingeschakeld worden bij het verwerken van verlieservaringen, trauma’s opgelopen tijdens de ziekte en de behandeling, het weer moeten krijgen van vertrouwen in uw lichaam, angstklachten en somberheid. Daarnaast kan ik ook meedenken met de andere therapeuten over het behandelplan en hoe u het beste nieuwe dingen kunt leren.

Hoe ga ik u helpen?

De behandeling bestaat uit een intake waarin in kaart gebracht wordt waar u tegenaan loopt. Daarna bespreken we samen welke behandeling nodig is en het beste bij u past. Dit zijn vaak gesprekken in combinatie met cognitieve gedragstherapie of reattach. Ook kan het zijn dat ik adviezen maak over hoe om te gaan met beperkingen in uw denken en deze in overleg met u samen met u met belangrijke mensen in uw omgeving bespreek zodat u er samen beter mee uit de voeten kan en u optimaal kunt werken aan uw herstel.

Behandelingen kunnen ingepland worden in Arnhem (Zorgplein Geitenkamp) of in Rheden. Als het nodig en gewenst is kan ik ook op huisbezoek komen.

U heeft geen verwijzing nodig. Vergoeding is vaak mogelijk vanuit de aanvullende verzekering.

Bereikbaarheid

06-16018336

info@covidrevalidatiearnhem.nl

Zelfcetera helpt u met revalideren!

Zelfcetera stelt samen met het Covid Revalidatie Arnhem team een revalidatieplan op. Zo krijgt u de best passende zorg voor uw revalidatie. Meld u aan en wij gaan voor u aan de slag.
Nienke Hoogstraten
Everdien Tromp
Nienke Hoogstraten
Everdien Tromp

De prakijken en therapeuten

Toegang Ergotherapie

Ergotherapeuten Irene Wasmann, Suze Kuiper en Sjanne de Vries

Fysio-Actief

Fysiotherapeut Annika Kulcke

Logopedie Het Kompas

Logopedist Thiarda Tjeerdsma