Vitasens Diëtistenpraktijk

Diëtist Ahlam Ouali

Wij wij zijn

Diëtistenpraktijk Vitasens bestaat uit een team van acht diëtisten met elk een eigen expertise. Onze praktijkassistenten zorgen voor persoonlijk contact bij vragen.

Bij welke klachten kunt u bij ons terecht?

Bij infectie met corona kunt u klachten hebben zoals weinig eetlust, benauwdheid, misselijkheid, braken, diarree en buikpijn. Door koorts en de grote belasting van longen hebt u juist meer voedingsstoffen nodig. De kans op tekorten en ondervoeding is groot. U kunt in gewicht afvallen en kracht verliezen. Verbeteren van voeding helpt om zoveel mogelijk spierkracht te behouden, het immuunsysteem te optimaliseren en de infectie te doorstaan.

Ook ná de actieve ziektefase kan aandacht voor voeding wenselijk zijn bijvoorbeeld omdat u verzwakt bent, verminderde eetlust hebt of omdat het doen van boodschappen lastig is. In deze fase kan er ook sprake zijn van verlies van geur en smaak waardoor eten niet zo makkelijk gaat. Herstel van Corona gaat sneller met de juiste voeding.

Hoe kunnen wij u helpen?

Gezonde voeding mag lekker zijn. Uw gezondheid is onze drijfveer. Wij begeleiden u naar de voeding die bij u past en laten u graag ervaren dat gezondheid en lekker eten goed samengaan.

Het is de kunst om een goed evenwicht te vinden tussen voeding, leefstijl en gezondheid. De diëtisten van Vitasens staan voor u klaar. Wij kunnen telefonisch adviseren en zodra de maatregelen het toelaten bij u thuis komen of u op een van onze spreekuurplekken zien.

Bij Vitasens helpen wij u om uw persoonlijke doelen te stellen en te verwezenlijken. Wij geven een duidelijk antwoord op al uw vragen over voeding en dieet. Samen bekijken wij ook hoe u ook de gewenste resultaten op de lange termijn kunt behouden.

In onze werkwijze besteden we bewust veel aandacht aan coaching en praktische ondersteuning. Daarmee helpen wij u verder bij het vinden van uw eigen weg.

Bereikbaarheid

026 351 351 4 ( 9 tot 13 uur)

info@covidrevalidatiearnhem.nl

Vitasens Diëtistenpraktijk helpt u met revalideren!

Vitasens Diëtistenpraktijk stelt samen met het Covid Revalidatie Arnhem team een revalidatieplan op. Zo krijgt u de best passende zorg voor uw revalidatie. Meld u aan en wij gaan voor u aan de slag.
Nienke Hoogstraten
Everdien Tromp
Nienke Hoogstraten
Everdien Tromp

De prakijken en therapeuten

Logopedie Het Kompas

Logopedist Thiarda Tjeerdsma

Toegang Ergotherapie

Ergotherapeuten Irene Wasmann, Suze Kuiper en Sjanne de Vries

Fysio-Actief

Fysiotherapeut Annika Kulcke

Zelfcetera

Psycholoog Nienke Hoogstraten