Psychologenpraktijk Elst

Klinisch neuropsycholoog Everdien Tromp

Wie ben ik?

Ik ben Everdien Tromp als klinisch neuropsycholoog werkzaam bij Psychologenpraktijk Elst in Elst (Overbetuwe). Ik heb vele jaren gewerkt in revalidatioecentra en werk vanaf 2010 zlfstandig in Elst. Ik heb veel ervaring met patienten met allerlei vormen van hersenletsel, en met mensen die moeten revalideren na ingrijpende ziektes en vind het altijd weer mooi om te zien hoe je ook in ernstige situaties toch weer een nieuw evenwicht kunt vinden.

Everdien Tromp

Bij welke klachten kunt u bij mij terecht?

Post Covid19 patienten stonden midden in het leven en kregen plotseling te maken met mogelijk traumatische gebeurtenissen. Post traumatische stress kan goed behandeld worden bij een psycholoog. Ook kan het leven na Covid19 enorm veranderd zijn en kan men onzekerheid ervaren en moeilijkheden hebben bij het herstel vanwege angsten of depressieve gevoelens.

Covid19 kan soms ook cognitieve problemen teweeg brengen, zoals moeite met concentreren, verwerken van prikkels, onthouden van informatie. Dit kan een neuropsycholoog onderzoeken en vervolgens tips en handvatten geven aan de patient en zijn of haar naasten.

Hoe kan ik u helpen?

Ik kan u helpen door eerst een onderzoek te doen. Dit zal zo min mogelijk belastend zijn, maar is vaak nodig om de gevolgen goed in kaart te brengen.

Ook kan ik helpen met gesprekken, en met EMDR (een speciale traumatherapie) of allerlei vormen van cognitieve gedragstherapie. Vaak zal ik ook uw naasten bij de therapie betrekken. Indien nodig kan ik videobellen, of aan huis komen, maar het prettigst is als u naar de praktijk komt.

Bereikbaarheid

06 – 29 50 76 55
info@covidrevalidatiearnhem.nl

Psychologenpraktijk Elst helpt u met revalideren!

Psychologenpraktijk Elst stelt samen met het Covid Revalidatie Arnhem team een revalidatieplan op. Zo krijgt u de best passende zorg voor uw revalidatie. Meld u aan en wij gaan voor u aan de slag.
Nienke Hoogstraten
Everdien Tromp
Nienke Hoogstraten
Everdien Tromp

De prakijken en therapeuten

Toegang Ergotherapie

Ergotherapeuten Irene Wasmann, Suze Kuiper en Sjanne de Vries

Logopedie Het Kompas

Logopedist Thiarda Tjeerdsma

Zelfcetera

Psycholoog Nienke Hoogstraten

Fysio-Actief

Fysiotherapeut Annika Kulcke