Fysiotherapie Fysio-Actief


Wie zijn we?

We zijn een team van 3 fysiotherapeuten, met jaren ervaring in het revalideren van patiënten en ouderen en nu ook ex COVID patiënten.


Bij welke klachten kunt u bij ons terecht?

Klachten waarbij wij u kunnen helpen zijn verminderde spierkracht en conditie, ademhalingsklachten, spanningsklachten in de keel-/kaak en hoofdregio, vermoeidheidsklachten, pijnklachten ( ook in de borstkasregio) problemen met het uitvoeren van uw activiteiten van het dagelijks leven zoals opstaan uit bed of stoel, lopen en traplopen.


Hoe kunnen wij u helpen?

Als u zich aanmeld, zullen we een intakegesprek bij u afnemen. De eerste keer is altijd via beeldbellen of telefonisch. Hierna volgt een behandelplan waarbij wij u thuis gaan behandelen of in de praktijk, afhankelijk van uw situatie. We behandelen u holistisch, dit houdt in dat we kijken naar zowel uw fysieke, mentale en emotionele klachten. Doel van de behandeling is om u weer op de benen te krijgen, zodat u uw dagelijkse activiteiten weer kunt uitvoeren. Natuurlijk zullen we in overleg met u onze andere teamleden inschakelen indien nodig. We hebben alle tools en materialen om uw hartslag en zuurstof in de gaten te houden. Verder zullen we metingen doen aan het begin, tijdens en na het behandelproces. We zijn blij dat wij u kunnen helpen tijdens uw herstel en revalidatie.


Bereikbaarheid:

026-3514832

info@covidrevalidatiearnhem.nl